Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning och facköversättning från norska till engelska

Professionell översättning från norska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Norska facköversättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive fackområde.

Kvaliteten på en översättning från norska till engelska bestäms som alltid av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på norska och ha målspråket engelska som sitt modersmål, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det fackområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmågan att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av högsta kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare från norska med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från norska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och reklam
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk och IT översättning

 

Auktoriserad översättning från norska till engelska inom 24 timmar

Vi utför auktoriserad översättning från norska till engelska, dvs. översättning utförd av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk.

Professionell facköversättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden mycket strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>