Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från koreanska till engelska

Översättning från koreanska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på koreansk översättning.

Kvaliteten på en koreansk översättning bestäms i all väsentlighet, som när det gäller all översättning, av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste naturligtvis vara flytande på källspråket koreanska och ha målspråket engelska som sitt modersmål. Utöver det så krävs det mycket goda kunskaper inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst måste översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmågan att uttrycka sig i skrift vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en högkvalitativ översättning från koreanska till engelska om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella koreansk - engelska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från koreanska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk översättning
  • Översättning av allmänna texter

 

Auktoriserad översättning från koreanska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från koreanska till engelska, översättning utförd av översättare som är certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var den den auktoriserade översättningen skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som koreanska och engelska..

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>