Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från kinesiska till engelska

Översättning från kinesiska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella kinesiska översättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive fackområde.

Kvaliteten på en översättning från kinesiska till engelska bestäms av tre faktorer; översättarens kunnande inom både käll- ooch målspråk, hennes/hans fackkunskap inom det ämne som skall översättas och till sist översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmågan att uttrycka sig i skrift.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en kvalitetsöversättning om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare från kinesiska till engelska, kinesiska översättare med fackkompetens inom det område de översätter och naturligtvis översätter de endast till sitt modersmål.

Vi levererar översättning från kinesiska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicin och pharma
  • Teknik
  • Allmänna dokument

Auktoriserad översättning från kinesiska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från kinesiska till engelska, auktoriserad översättning utförd av översättare auktoriserade i England eller USA beroende på var den skall användas. Begreppet auktoriserad översättare avser formellt sett endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Kammarkollegiet auktoriserar dock endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk men vi har valt att använda uttrycket även för översättare som är auktoriserade av organisationer motsvarande Kammarkollegiet utomlands för att underlätta förståelsen.

Kinesisk engelsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få som är det i Sverige. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad kinesisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>