Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från kinesiska till engelska

Översättning från kinesiska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella kinesiska översättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive fackområde.

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från mer generell översättning från kinesiska till kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning från kinesiska till engelska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Våra översättare är universitetsutbildade och har alltid målspråket som modersmål och har därför en naturlig koppling till den lokala kulturen. Men ett språk utvecklas hela tiden och därför bor och lever våra översättare också i ett land där målspråket talas, det är en förutsättning för att man skall kunna följa med i den aldrig avstannande språkutvecklingen. Språk är en vital del av kulturen i alla länder och man måste förstå och kunna utnyttja de fina nyanserna i språket för att effektivt, personligt och på ett säljande sätt kommunicera sitt budskap.

Vi levererar översättning från kinesiska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicin och pharma
  • Teknik
  • Allmänna dokument

Auktoriserad översättning från kinesiska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från kinesiska till engelska, auktoriserad översättning utförd av översättare auktoriserade i England eller USA beroende på var översättningen skall användas. Begreppet auktoriserad översättare avser formellt sett endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige. Kammarkollegiet auktoriserar dock endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk men vi har valt att använda uttrycket även för översättare som är auktoriserade av organisationer motsvarande Kammarkollegiet utomlands för att underlätta förståelsen.

Översättning från kinesiska till engelska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få som är det i Sverige. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Din sekretess en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här kan du beställa en översättning från kinesiska till engelska

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt dokument till eller från kinesiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad kinesisk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>