Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från japanska till engelska

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning från japanska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella japanska facköversättare med djupgående fackkompetens inom sina respektive ämnesområden.

Kvaliteten på en översättning från japanska till engelska bestäms som i all översättning av tre mycket viktiga faktorer; översättaren måste självklart vara flytande på både käll- och målspråk, ha mycket god fackkunskap inom det fackområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en japansk översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella japanska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför kvalificerad översättning från japanska till engelska inom:

  • Finansiell översättning
  • Översättning av allmänna dokument
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk översättning

Auktoriserad översättning från japanska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från japanska till engelska, översättning som är utförd av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var den skall användas. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som japanska och engelska.

Japansk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få översättningsbyråer verksamma i Scandinavien som är certifierade.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad japansk engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>