Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från italienska till engelska inom juridik, finans, medicin samt teknik.

Auktoriserad översättning och kvalificerad facköversättning från italienska till engelska direkt online. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Vi är mycket kvalitetsfokuserade och det betyder bland annat rent konkret att samtliga våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare och de översätter endast till sitt modersmål. Våra översättare från italienska till engelska har en språklig akademisk bakgrund, kompetens inom det ämnesområde de översätter och minimum 5 års proffessionell erfarenhet som översättare.

Vi utför översättning från italienska till engelska inom nedanstående områden:

  • Översättning inom finans och ekonomi
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR
  • Medicin- och pharma
  • Samhällsvetenskapliga texter och dokument
  • Teknologi

Auktoriserad översättning från italienska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning mellan engelska och italienska eller som det heter certifierad översättning eller i några sammanhang "Sworn Translation". Vi har översättare som är certifierade av domstolar i Italien men också i England och USA.

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så följer vi specifika kvalitetsprocedurer för att säkra att de italienska översättningar vi levererar lever upp till mycket högt ställda krav.

  • Varje översättning hanteras av minst två översättare, som båda har relevant erfarenhet inom ämnesområdet och som har målspråket som modersmål.
  • CAT-redskap för terminologihantering används, så att terminologin är konsekvent genom hela dokumentet och mellan olika dokument.
  • Vid behov tillämpas DTP-behandling, så att de slutgiltiga resultaten alltid ser bra ut och kan användas utan ytterligare bearbetning

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Kontakt och offert

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.
Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>