Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från italienska till engelska

Professionell översättning från italienska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Facköversättare med djupgående ämneskompetens inom sina respektive fackområden.

Oavsett vilket språk du vill kommunicera på kan vårt världsomspännande nätverk av erfarna italienska översättare med specialistkompetens inom nästan alla branscher hjälpa dig. Vi utför alla typer av översättningar, från mer generell översättning från italienska till kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning från italienska till engelska. Vi har översättare som oavsett ämnesområde och svårighetsgrad kan hjälpa dig!

Våra översättare är universitetsutbildade är flytande på källspråket och har alltid målspråket som modersmål och har därför en naturlig koppling till den lokala kulturen. Men ett språk utvecklas hela tiden och därför bor och lever våra översättare också i ett land där målspråket talas, det är en förutsättning för att man skall kunna följa med i den aldrig avstannande språkutvecklingen. Språk är en vital del av kulturen i alla länder och man måste förstå och kunna utnyttja de fina nyanserna i språket för att effektivt, personligt och på ett säljande sätt kommunicera sitt budskap.

Vi utför översättning från italienska till engelska inom nedanstående områden:

  • Översättning inom finans och ekonomi
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR
  • Medicin- och pharma
  • Samhällsvetenskapliga texter och dokument
  • Teknologi

Auktoriserad översättning från italienska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från italienska till engelska, dvs. översättning utförd av översättare auktoriserade i England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var översättningen skall användas.  Det finns inga auktoriserade översättare i Sverige från italienska till engelska då Kammarkollegiet endast auktoriserar översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som italienska och engelska.

Kvalitetssäkrad översättning från italienska till engelska ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en översättning från italienska till engelska?

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt dokument från italienska till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay. (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Note: Om du inte har en skanner så rekommenderar vi gratis appen Adobe Scan

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning från italienska till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>