Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från nederländska (holländska) till engelska

Översättning från nederländska (holländska) till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Auktoriserad översättning och facköversättning, översättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive ämnesområde.

Kvaliteten på en översättning från nederländska till engelska bestäms, som i alla översättningar, av tre faktorer; översättarens kunnande inom både käll- ooch målspråk, hennes/hans fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist och inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en kvalitetsöversättning om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella nederländska - engelska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi utför översättning från nederländska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Översättning av allmänna dokument
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknologiöversättning

Auktorisserad översättning från holländska (nederländska) till engelska inom 24 timmar

Vi utför auktoriserad översättning från nederländska till engelska, översättning utförd av översättare som är auktoriserade i Nederländerna, England eller USA beroende på var den skall användas. Kammarkollegiet i Sverige auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk som nederländska och engelska.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>