Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Facköversättning och auktoriserad översättning från grekiska till engelska

Professionell översättning från grekiska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. ISO 17100 certifierad översättningsbyrå.

Kvaliteten på en grekisk översättning bestäms i all väsentlighet av samma tre viktiga faktorer som i all översättning; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk och målspråket skall också vara översättarens modersmål, han/hon måste ha en mycket god kunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmågan att uttrycka sig i skrift måste vara oerhört god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av högsta kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. På The Native Translator använder vi därför endast professionella universitetsutbildade grekiska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi utför översättning från grekisla till engelska inom nedanstående fackområden:

  • Finansiell och ekonomisk översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknisk översättning
  • Översättning av allmänna dokument

Auktoriserad översättning från grekiska till engelska med leverans inom 24 timmar

Vi utför auktoriserad översättning från grekiska till engelska, dvs. översättning utförd av översättare auktoriserade i Grekland, England, USA, Canada eller Australien/Nya Zeeland beroende på var den skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare i kombination med svenska, ej mellan två främmande språk.

Professionell översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få översättningsbyråer verksamma i Skandinavien som är det.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en i alla avseenden strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>