Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från franska till engelska online

Auktoriserad översättning från franska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella översättare med djupgående kompetens inom sina respektive ämnesområden.

Kvaliteten på en översättning från franska till engelska bestäms huvudsakligen av tre faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, ha fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist och inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig måste vara mycket god.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av hög kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare mellan franska och engelska med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi utför översättning från franska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finans och ekonomi
  • Juridik
  • Marknadsföring och PR
  • Medicin och farma
  • Samhällsvetenskaplig texter och EU
  • Teknologi

Auktoriserad översättning från franska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från franska till engelska, översättning som är auktoriserad av översättare certifierade i England, USA, Canada eller Australien/nya Zeeland beroende på var den skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator är sedan 2010 en kvalitetscertifierad översättningsbyrå och var en av de första översättningsbyråerna i Europa som certifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Vad kostar det att översätta en text eller ett dokument från franska till engelska?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en översättning från franska till engelska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en teknisk översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad översättning av texter och dokument från franska till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>