Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi översätter ditt anbud när du vill lämna anbud i en upphandling

Skall du lämna anbud i en upphandling utomlands, låt oss översätta dina anbudsdokument

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå. Med fler än 5 500 professionella översättare i vårt nätverk har vi både kapacitet och kompetens att täcka hela ditt översättningsbehov och det dygnet runt. Tack vare vårt globala nätverk av expertöversättare görs alla översättningar av språkexperter som endast översätter till sitt modersmål. De har en mycket god lingvistiska förmåga, dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift, och är dessutom specialiserade inom en specifik bransch eller sektor och kan terminologin.

Vi kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av de dokument som ingår i ditt anbud om du skall deltaga i en upphandling och det oavsett om du representerar ett utländsk företag som skall lämna anbud i Sverige eller ett svenskt företag som skall lämna anbud i en upphandling utomlands.

Anbud i offentliga upphandlingar skall översättas av auktoriserade översättare

Oftast kräver den upphandlande myndigheten eller företaget att de dokument som ingår i anbudet skall översättas av en auktoriserad översättare. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med detta då vi utför auktoriserad och certifierad översättning av anbudshandlingar till över 100 språk.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra översättningar ISO 17100

Våra översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Ladda upp ett Word dokument eller en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt/dina dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay (Vi är PCI Security Standards certifierade).

Om du önskar så kan vi också fakturera våra tjänster, kontakta oss då på e-post.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Gruppen är certifierad enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>