Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi översätter ditt anbud när du deltager i en offentlig upphandling

Skall du deltaga i en offentlig upphandling utomland? Då kan vi hjälpa till med att översätta dina dokument.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på kvalitetsöversättningar direkt online. Vi kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av de dokument som ingår i ditt anbud oavsett om du är ett utländsk företag som skall lämna anbud i Sverige eller ett svenskt företag som skall lämna anbud i en upphandling utomlands.

Offentliga anbud skall översättas av auktoriserade översättare

Oftast kräver den upphandlande myndigheten eller företaget att de dokument som ingår i anbudet skall översättas av en auktoriserad översättare. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med detta då vi utför auktoriserad översättning till över 100 språk. Kontakta oss direkt på e-post för mer information.

 

 

 

 

Konfidentiell hantering är naturligtvis en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara helt trygg med hanteringen av dina dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar gärna individuella sekretessavtal för uppdrag som kräver det. All vår personal är bunden av sekretessavtal. Dina filer hanteras med krypterad filöverföring (SSL) via vår kundportal.

Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra översättningar

Våra översättare och translatorer är universitetsutbildade med lång erfarenhet av kvalificerade översättningar. De arbetar i enlighet med Kammarkollegiets ”God Translatorsed” och hela vår organisation är certifierad enligt ISO 17100. Vi lämnar kvalitetsgaranti på alla våra översättningar och det innebär att texterna i de översättningar vi genomför är korrekta språkligt, stilistiskt och facktekniskt med en enhetlig användning av uttryck, begrepp, ord och förkortningar. Språket är flytande, lättläst, lätt för målgruppen att förstå och idiomatiskt korrekt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du så önskar kan vi också fakturera våra tjänster.

The Native Translator är en certifierad översättningsbyrå online och en del av den Schweiz baserade The Translator Group. Gruppen är certifierad enligt ISO 17100.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>