The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionell översättning från danska till engelska

Auktoriserad översättning och facköversättning från danska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella översättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive ämnesområde.

Kvaliteten på en översättning från danska till engelska bestäms av tre faktorer; översättarens kunnande inom både käll- ooch målspråk, hennes/hans fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist och inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en kvalitetsöversättning om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella dansk - engelska översättare med fackkompetens inom just det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt modersmål.

Vi utför översättning från danska till engelska inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Juridisk översättning
  • Medicinsk och pharmalogisk översättning
  • Teknologiöversättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Översättning av allmänna dokument

Auktoriserad översättning från danska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från danska till engelska, översättning som är certifierad av översättare auktoriserade i England eller USA beroende på var oversättningen skall användas. Kammarkollegiet auktoriserar endast översättare mellan svenska och ett annat språk ej mellan två främmande språk.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-postOpens window for sending email.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online « Opens external link in new windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.