Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Professionell översättning från arabiska till engelska

Översättning från arabiska till engelska inom juridik, finans, medicin och teknik. Professionella översättare med djupgående ämneskompetens inom sitt respektive fackområde.

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre faktorer; översättarens kunnande inom både käll- ooch målspråk, hans/hennes fackkunskap inom det ämne som skall översättas och till sist översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift.

Det finns inga genvägar, det går inte att producera en översättning av kvalitet om någon av dessa tre förutsättningar inte är uppfyllda. Därför använder vi endast professionella översättare från arabiska till engelska, facköversättare med ämneskompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt engelska modersmål.

Vi levererar arabisk engelsk översättning inom dessa fackområden:

  • Finansiell översättning
  • Översättning av allmänna dokument
  • Juridisk översättning
  • Marknadsföring och PR - Annonsöversättning
  • Medicinsk- och sjukvårdsöversättning
  • Samhällsvetenskaplig översättning
  • Teknologiöversättning

Auktoriserad översättning från arabiska till engelska

Vi utför auktoriserad översättning från arabiska till engelska, översättning som är certifierad av översättare auktoriserade i England eller USA beroende på var översättningen skall användas. Uttrycket auktoriserad översättare gäller egentligen endast översättare eller translatörer som är auktoriserade av Kammarkollegiet och här auktoriserar man endast översättare mellan svenska och ett annat språk dvs. ej mellan två främmande språk.

Arabisk engelsk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Här beställer du din översättning

Behöver du mer information kan du nå oss dygnet runt på e-post.

Du får en offert och beställer din översättning här direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>