Auktoriserad översättning av kontoutdrag

Auktoriserad översättning av kontoutdrag

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Finansiella facköversättningar
 • Finansiella översättare med målspråket som modersmål
 • Finansiella analyser, årsredovisningar, värdepappersprospekt
 • Banker, finansiella institutioner, finansiella rådgivare

Auktoriserad översättning av kontoutdrag till 30 språk

Behöver du hjälp med att översätta ett kontoutdrag? Ställer din bank krav på översättning av ett kontroutdrag och/eller andra finansiella och juridiska dokument i samband med ett fastighetsköp eller försäljning utomlands?

2017 kom en ny lag "Penningtvättslagen - Lag (2017:630)" om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Det krävs nu av dig som kund i en bank att du redovisar syftet med en utländsk transaktion. Redovisningen består som oftas av att man dokumenterar köp/försäljning med en auktoriserad översättning av hela eller delar av de dokument som bekräftar transaktionen. Vi kan hjälpa dig med detta, både med en auktoriserad översättning av handelsdokumenten men också av relevanta kontoutdrag.

Vi översätter kontoutdrag mellan bland annat följande språk

Vi översätter kontoutdrag mellan bl.a. följande språk; Arabiska, amhariska, bosniska, bulgariska, danska, dari, engelska, farsi, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, pashto, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, somaliska, spanska, thailändska, tigrinia, tjeckiska, turkiska, tyska, ungerska, urdu.

Auktoriserad översättning av kontoutdrag

Vi hanterar alla former av kvalificerad facköversättning inom finans och juridik samt auktoriserad översättning av dokument som kräver det. Vi använder översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade av myndigheter eller organisationer i det land där översättningen skall användas, det kan vara ATA i USA, ITI i Storbritannien, domstolar i Frankrike eller Tyskland eller som i Spanien där Utrikesdepartementet auktoriserar översättare.

Finansiell facköversättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett bra resultat och historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller kvalitetscertifiering. Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som blev kvalitetscertifierad och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001. Läs mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess är för oss en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Här du beställa en auktoriserad översättning av ett kontoutdrag?

Ladda upp ditt dokument här kan du få en offert på en auktoriserad översättning av ett kontoutdrag. Representerar du ett företag eller har ett större dokument som skall översättas så föreslår vi att du kontaktar oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>