Lämna offert på engelska The Native Translator

Vi översätter dina dokument när du skall lämna en offert på engelska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Juridiska facköversättningar
 • Erfarna juridiska översättare
 • Advokatbyråer, juridiska avdelningar, myndigheter, privatpersoner
 • Auktoriserade översättningar till 50 språk

Översättning av offertdokument till engelska

Behöver du översätta en offert till engelska? Våra auktoriserade och certifierade finansiella och juridiska översättare står till ditt förfogande dygnet runt. Om din offert innehåller komplex teknisk eller medicinteknisk information så har vi också tekniska specialistöversättare som kan hjälpa dig med den delen.

När du väljer The Native Translator kan du vara säker på att din offert kommunicerar ditt budskap på ett tydligt och professionellt sätt på engelska. Vi förstår vikten av korrekt översättning för att skapa positiva affärsrelationer och vinna förtroende.

Varför skall du välja The Native Translator när du behöver översätta en offert till engelska?

 1. Språkexperter: Vårt team består av erfarna översättare som är flytande på svenska och med engelska som modersmål. De har en djup förståelse för affärsterminologi och kulturella nyanser, vilket säkerställer att din budskap behåller sin innebörd och ton även efter översättning.

 2. Kvalitetssäkring: Varje översättning genomgår en noggrann kvalitetskontroll och korrekturläsning för att säkerställa att den uppfyller högsta standard. Vi strävar efter perfektion och precision i varje detalj av översättningen.

 3. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är avgörande när du lämnar in en offert. Vårt dedikerade team arbetar effektivt för att leverera översättningar i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

 4. Konfidentialitet: Dina dokument är i säkra händer. Vi respekterar din konfidentialitet och hanterar dina dokument med största omsorg och sekretess.

 5. Anpassade lösningar: Varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och säkerställa att din översättning är anpassad efter din målgrupp.

Finansiell och juridisk facköversättning av offerter med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av certifierande myndighet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av en offert till engelska?

Ladda upp ditt dokument här får du på under en minut en offert på översättning av din offert till engelska. Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Om du föredrar att bli fakturerad så kontaktar du oss på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning av offerter till engelska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>