Lämna offert på engelska The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Vi översätter dina dokument när du skall lämna en offert på engelska

Översättning av offertdokument till engelska

Behöver du översätta dina offertdokument till engelska? Vi är här för att hjälpa dig! Med vår specialiserade översättningstjänst kan du vara säker på att dina offertdokument kommunicerar ditt budskap på ett tydligt och professionellt sätt på engelska. Vi förstår vikten av korrekt översättning för att skapa positiva affärsrelationer och vinna förtroende.

När vi översätter offerter använder vi auktoriserade och certifierade översättare och om offerten innehåller delar med t.ex. specialiserad teknisk eller medicinsk text så använder vi kompetenta facköversättare till just den delen.

Varför skall du välja The Native Translator när du behöver översätta en offert till engelska?

  1. Språkexperter: Vårt team består av erfarna översättare som är flytande på svenska och med engelska som modersmål. De har en djup förståelse för affärsterminologi och kulturella nyanser, vilket säkerställer att din budskap behåller sin innebörd och ton även efter översättning.

  2. Kvalitetssäkring: Varje översättning genomgår en noggrann kvalitetskontroll och korrekturläsning för att säkerställa att den uppfyller högsta standard. Vi strävar efter perfektion och precision i varje detalj av översättningen.

  3. Snabba leveranser: Vi förstår att tid är avgörande när du lämnar in en offert. Vårt dedikerade team arbetar effektivt för att leverera översättningar i tid utan att kompromissa med kvaliteten.

  4. Konfidentialitet: Dina dokument är i säkra händer. Vi respekterar din konfidentialitet och hanterar dina dokument med största omsorg och sekretess.

  5. Anpassade lösningar: Varje projekt är unikt. Vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och säkerställa att din översättning är anpassad efter din målgrupp.

Finansiell och juridisk facköversättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator är certifierad enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras löpande av certifierande myndighet. Att vi är ISO 17100 certifierade innebär att vi följer strikta procedurer för att kvalitetssäkra våra översättningar. Vår kvalitetsgaranti innebär också att om något mot förmodan blivit felaktigt översatt så rättar vi självklart utan ytterligare kostnad. Du kan läsa mer om våra certifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Behöver du mer information eller vill du beställa översättning av en offert till engelska?

Ladda upp ditt dokument här får du på under en minut en offert på översättning av din offert till engelska. Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post. Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad översättning av offerter till engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>