Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Här beställer du en översättning av ditt covid-19 test eller reseintyg

Behöver du snabbt en översättning av ditt reseintyg eller din covid-19 test, vi levererar översättningen inom 24 timmar.

Om du skall ut och resa så ställs det ofta krav på att du kan förevisa en genomförd covid-19 test med negativt resultat. Oftast behöver du endast en översättning till engelska men till vissa destinationer kan det ställas krav på översättning också til andra språk. Våra medicinska covid-19 översättningar utförs av medicinska specialistöversättare dvs. översättare med medicinsk kompetens.

Kan jag tryggt flyga eller riskerar jag att smittas av covid-19 ombord?

Alla moderna flygplan har så kallade HEPA filter som renar mer än 99% av luften ombord och miljön ombord på ett flygplan är ofta bättre än på ett sjukhus. Orsaken till detta är att ombord i ett modernt flygplan så byts luften var 2-3 minut. 

Beställ en auktoriserad översättning av din covid-19 test online

Kom ihåg att översättningen måste göras av en auktoriserad eller certifierad översättare. Du kan beställa översättningen direkt online och vi levererar oftast inom 24 timmar.

Sekretess – en självklarhet!


Vi hanterar ofta känslig information och är naturligtvis alltid mycket försiktiga för att säkra att vi upprätthåller en strikt konfidentialitet. Alla våra anställda är bundna av sekretessavtal.

Hur mycket kostar en översättning av mitt covid-19 test eller reseintyg?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du svar direkt. Det tar mindre än 1 minut att beräkna både pris och förväntad leveranstid för en översättning av ditt covid-19 test eller reseintyg. Du kan beställa din översättning och betala med kreditkort online, och vi accepterar följande betalningsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och Apple Pay.

Har du frågor eller behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker svara inom 30 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå, specialiserad på att leverera kvalitetssäkrade och auktoriserade översättningar av covid-19 reseintyg direkt online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>