Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Söker du en auktoriserad översättare till thailändska (thai), ISO 17100

Behöver du snabbt en auktoriserad översättning till thailändska? Vi översätter till thailändska från 30 språk!

Då har du kommit rätt, vi är specialiserade på auktoriserad och certifierad översättning och arbetar sedan 2005 med certifierad översättning bland annat till thai. Dokument som typiskt måste översättas till thai av en certifierad eller auktoriserad översättare är finansiella dokument som kontoutdrag, kvartalsrapporter och börsmeddelanden, juridiska dokument som avtal och kontrakt, domar, registerdokument, pass, vigselbevis, betyg och intyg av olika slag. Då det inte finns någon översättare som är auktoriserad av Kamarkollegiet till thai så utför vi certifierad översättning till thai något som accepteras både av myndigheterna i Thailand och i Sverige.

Certifierad översättning till thailändska med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna globalt som blev certifierade. Redan 2011 genomgick vi certifieringsprocessen och från 2015 är vi certifierade enligt den då helt nya ISO 17100 som är en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Med vår kvalitetscertifiering följer ett löfte till dig som kund att vi garanterar kvaliteten på de översättningar till thai som vi levererar och skulle något blivit fel så rättar vi det omgående.

Detta får du när du beställer en certifierad översättning till thai hos The Native Translator

Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med thai som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin. Vi levererar en auktoriserad översättning till thai av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi följer kraven i GDPR och ISO 27001 strikt. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Här beställer du en certifierad översättning till thai

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad din översättning kommer att kosta och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Vad är The Native Translator

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Hos oss kan du kan beställa en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan de 30 största språken som Thai direkt online

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>