Auktoriserad översättare till kinesiska

Söker du en auktoriserad översättare till kinesiska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Behöver du hjälp med en en auktoriserad översättning till kinesiska?

Då har du kommit rätt, vi är specialiserade på auktoriserad översättning och arbetar sedan 2005 med auktoriserad översättning bland annat till kinesiska. Dokument som typiskt måste översättas av en auktoriserad kinesisk översättare är finansiella dokument som kontoutdrag, årsredovisningar, skattedokument. Juridiska dokument som adoptionshandlingar, avtal och kontrakt, arvsintyg, domslut, dödsattester, fullmakter, lagfarter, registerdokument, pass, vigselbevis, betyg och intyg och utdrag ur belastningsregistret.

Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet i Sverige och vi använder vi alltid svenska auktoriserade översättare. Notera att översättningen oftast måste förses med en apostille hos Notarius Publicus eller legaliseras hos UD. Det kan vi hjälpa till med men ingår inte i priset du får när du beställer direkt online. De översättningar som vi utför accepteras av skolor, domstolar och myndigheter i Kina.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna globalt som blev certifierade. Redan 2011 genomgick vi certifieringsprocessen och från 2015 är vi certifierade enligt den då helt nya ISO 17100 som är en kvalitetscertifiering specifik för översättningsbyråer. Med vår kvalitetscertifiering följer ett löfte till dig som kund att vi garanterar kvaliteten på de kinesiska översättningar som vi levererar och skulle något blivit fel så rättar vi det omgående.

Detta får du när du beställer en auktoriserad översättning till kinesiska hos The Native Translator

Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med kinesiska som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin. Vi levererar en auktoriserad översättning till kinesiska av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är vår etiska standard

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi följer kraven i GDPR och ISO 27001 strikt. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Här beställer du en auktoriserad översättning till kinesiska

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad en auktoriserad översättning till kinesiska av ditt dokument kommer att kosta och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

Vad är The Native Translator

The Native Translator är en global ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på högkvalitativ översättning. Hos oss kan du kan beställa en kvalificerad facköversättning eller en auktoriserad översättning mellan de 30 största språken bland dem naturligtvis kinesiska  direkt online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>