Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Kvalitetssäkrad översättning av dokument i Stockholm

Professionell översättning av dokument inom juridik, finans, medicin och teknik

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad global översättningsbyrå och har sedan 2005 har levererat kvalitetsöversättningar till kunder i Stockholm. Vi översätter mellan över 100 språk och för 625 av de vanligaste språkkombinationerna kan du beställa en översättning direkt online. Vi är en komplett översättningsbyrå med erfarna facköversättare och auktoriserade översättare inom juridk, finans, medicin, teknik, IT m.fl. ämnen och utför auktoriserad översättning inom juridik och finans/ekonomi.

Vi översätter facktexter åt företag och privatpersoner i Stockholm

Vi utför facköversättningar inom juridik, finans, medicin och teknik mellan de flesta efterfrågade språk. Åt våra kunder i Stockholm översätter vi facktexter till bland annat; Arabiska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, kinesiska, nederländska, norska, polska, rumänska, ryska, spanska, turkiska, tyska, ungerska m.fl.

Auktoriserade översättare i Stockholm

Vi får ofta förfrågningar kring auktoriserade översättare i Stockholm. Vi har auktoriserade översättare inom samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare. De arbetar huvudsakligen med bestyrkta översättningar av juridiska handlingar, avtal, intyg, personbevis, betyg och liknande dokument. När ni anlitar oss har ni tillgång till en översättningsbyrå i Stockholm som kan erbjuda auktoriserade översättare till 32 olika språk.

Översättning av dokument med kvalitetsgaranti ISO 17100 och 20771

The Native Translator är en översättningsbyrå som är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och ISO 20771 standarden för juridisk översättning. Vårt arbete kontrolleras var 24 månad av certifierande auktoritet för att säkra att vi följer kraven i våra certifieringar. Detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet och vi lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på samtliga våra översättningar.  Du kan läsa mer om våra kvalitetscertifieringar under fliken certifierad översättningsbyrå.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en översättning av ditt/dina dokument direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 och 20771 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>