The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad translator från svenska till tyska online

Professionell dokumentöversättning till tyska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 har levererat auktoriserade översättningar från svenska till tyska. Vi hjälper företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner med auktoriserade översättningar bl.a. från svenska till tyska. Utöver tyska översätter vi till över 100 andra språk och för 625 av de vanligaste språkkombinationerna kan du beställa en auktoriserad översättning direkt online.

Auktoriserade translatorer till tyska

Tyskland är en stor svensk handelspartner och vi utför dagligen auktoriserade översättningar från svenska till tyska. Vi använder för dessa uppdrag huvudsakligen översättare som är auktoriserade av domstolsväsendet i Tyskland då man därmed slipper slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus. Det NP gör med sin stämpling är enbart att bekräfta att översättaren är auktoriserad.

Våra auktoriserade translatorer översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kontakt

Du kan nå oss på Opens window for sending emaile-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår Opens internal link in current windowportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.