Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad translator från svenska till tyska ISO 17100

Auktoriserad översättning av dokument till tyska

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som sedan 2005 har levererat auktoriserade översättningar från svenska till tyska. Vi hjälper företag, organisationer, myndigheter men också privatpersoner med auktoriserade översättningar bland annat från svenska till tyska. Utöver tyska översätter vi till över 100 andra språk och för 625 av de vanligaste språkkombinationerna kan du beställa en auktoriserad översättning direkt online.

Auktoriserade translatorer till tyska

Tyskland är en stor svensk handelspartner och vi utför dagligen auktoriserade översättningar från svenska till tyska. Vi använder för dessa uppdrag huvudsakligen översättare som är auktoriserade av domstolsväsendet i Tyskland då man därmed slipper slipper att stämpla översättningen hos Notarius Publicus för att bekräfta att översättaren är auktoriserad i Sverige, det är inte i sig någon bekräftelse av översättningens kvalitet.

Våra auktoriserade translatorer översätter enbart till sitt modersmål

Translatorer som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. Vi använder däför endast translatorer som har tyska som modersmål och bor och lever i Tyskland för våra översättningar. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter till det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt tyska modersmål

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Kvalitetsgaranti

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en auktoriserad översättning till tyska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>