Auktoriserad översättning till thailändska The Native Translator

Auktoriserad, officiell översättning av dokument till och från thailändska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad, officiell översättning till och från thailändska av finansiella och juridiska dokument

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad, bekräftad översättning till och från thailändska är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, stämningar, vigselbevis, årsredovisningar, osv.

Vad är en auktoriserad thailändsk översättning

Kort sagt kan man säga att en auktoriserad översättning är en översättning som är gjord av en auktoriserad thailändsk översättare eller translator som är den korrekta yrkestiteln. Tyvärr finns det idag ingen auktoriserad översättare vare sig till thailändska eller från thailändska till svenska. Översättningar till och från thai kräver däför en speciell procedur för att accepteras av myndigheter.

Auktoriserad översättning från svenska till thailändska

Vi väljer att använda begreppet auktoriserad översättare då det är det de flesta söker efter. Då det inte finns någon översättare till thailändska som är auktoriserad av Kammarkollegiet så krävs det en speciell procedur för att översätta en officiell handling till thai. Vi vill gärna förklara hur detta går till då det kan verka komplicerat om man inte själv är insatt i juridik.

1. Skanna in och sänd en kopia på originalhandlingen till oss. Vi översätter denna och samtidigt kommer vi att be dig att sända originaldokumentet till en Notarius Publicus som vi samarbetar med.

2. När översättningen är klar så sänds denna till NP som notariserar både originalhandlingen och översättningen.

3. Orginalhandlingen och översättningen skall därefter sändas till UD för legalisering. det kan vi också hjälpa dig med men du kan också själv besöka UD's expedition.

4. När UD har legaliserat handlingen så skall den till den thailändska ambassaden för att bestyrkas. Därefter är originalhandlingarna och översättningarna juridiska dokument med samma validitet som orginalhandlingen och giltiga i Thailand.

Auktoriserad översättning från thailändska till svenska

När det gäller auktoriserade översättningar från thailändska till svenska så accepteras våra översättningar direkt av myndigheterna då vi har haft ett långt samarbete och de känner vår kvalitet.

Thailändsk översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra nederländska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Här kan du beställa en översättning till eller från thailändska

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en översättning till/från thailändska direkt online.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>