Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till spanska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. till spanska. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till spanska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument och som exempel kan vi nämna domar, kontoutdrag, köpekontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. och allt utförs naturligtvis med högsta sekretess.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från spanska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från spanska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med spanska som modersmål översätter till spanska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Leverans av en auktoriserad översättning till spanska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi dig en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar. Då vi använder översättare som är auktoriserade i Spanien sk. traductor jurado så behöver inte översättningen notariseras av Notarius Publicus i Sverige, du sparar därmed både tid och pengar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra spanska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Vill du beställa en auktoriserad översättning till spanska eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till spanska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från spanska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>