The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till ryska

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till ryska av dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning från svenska till ryska. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. uppehållstillstånd, kontoutdrag, utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, vigselbevis,betyg, körkort etc. till ryska och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från ryska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från ryska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med ryska som modersmål översätter till ryska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar

Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning till ryska inom 24 timmar, naturligtvis beroende på materialets omfattning. Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra ryska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till ryska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från ryska direkt över internet.