The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till polska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till polska av dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till polska. Vi översätter alla typer av dokument t.ex. uppehållstillstånd, kontoutdrag, utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, vigselbevis, testamenten, betyg, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Vi använder översättare som är auktoriserade i Polen för att du skall slippa att notarisera översättningen hos notarius publicus.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från polska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från polska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med polska som modersmål översätter till polska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Leverans av en auktoriserad översättning till polska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra polska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till polska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad polsk översättning direkt över internet.