Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till polska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till polska av juridiska och finansiella dokument

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bland annat till polska. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till polska eller till polska från något av de andra 30 språk vi hanterar och det inom 48 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument och som exempel kan vi nämna domar, kontoutdrag, köpekontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. och allt utförs naturligtvis med högsta sekretess.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från polska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från polska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med polska som modersmål översätter till polska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Auktoriserad översättning till polska från 30 språk

Här är några av de språk vi översätter till polska från: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, svenska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserad översättning till polska av texter och dokument

Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument som kräver en auktoriserad översättning och allt naturligtvis med högsta sekretess. Vi använder översättare auktoriserad av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade av det polska justitieministeriet.

Nedan några exempel på dokument som måste översättas av en polsk auktoriserad översättare:

 • Adoptionshandlingar
 • Betyg
 • Bouppteckningar
 • Dödsfallsintyg
 • Medgivande
 • Referenser
 • Registreringsbevis
 • Testamente
 • Tingsrättsbeslut
 • Uppföljningsrapporter
 • Utdrag ur folkbokföringsregistret
 • Utdrag ur belastningsregistret
 • Vigselbevis
 • Äktenskapsförord/samboavtal

Kvalitetssäkrad polsk översättning ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning. Du kan få en offert och också beställa en auktoriserad översättning till polska direkt online i vår översättningsportal.

Behöver du mer information så når du oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från polska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>