Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från serbiska online, ISO 17100

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till serbiska eller serbiska till svenska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

Vi har stor kapacitet och kan oftast leverera en serbisk auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad serbisk översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Utöver auktoriserad översättning så utför vi också facköversättning inom teknik, medicin samt juridik till och från serbiska. Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Detta får du när du beställer en översättning till eller från serbiska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi följer reglerna i ISO 27001 som handlar om informationssäkerhet strikt.

Här beställer du en auktoriserad översättning till eller från serbiska

Välj källspråk och målspråk och ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal. 3 snabba steg och på under en minut så vet du vad din översättning kommer att kosta och när vi förväntar att kunna leverera. Vi accepterar Word, PDF, TIF och flera andra format. Behöver du mer information kan du kontakta oss dygnet runt på e-post. Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 5-7 dagar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning ti och från serbiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>