The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till och från serbiska online

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från svenska till serbiska eller serbiska till svenska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

Vi har stor kapacitet och kan oftast leverera en serbisk auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad serbisk översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Utöver auktoriserad översättning så utför vi också facköversättning inom teknik, medicin samt juridik till och från serbiska.

Auktoriserad översättning till och från serbiska online

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 5-7 dagar.

Auktoriserad serbisk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan du kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning och facköversättning direkt över internet.