Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från rumänska

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till rumänska och rumänska till svenska och ytterligare 30 språk av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

Vi har stor kapacitet och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till rumänska eller rumänska till svenska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och alltid naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning till och från rumänska

Så snart översättningen är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din rumänska översättning som PDF. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 5-7 dagar.

Rumänsk översättning med kvalitetsgaranti direkt online

The Native Translator är kvalitetscertifierad enligt ISO 17100 och vi genomgår vartannat år en audit för att säkra av vi lever upp till kraven i vår certifiering, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till eller från rumänska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning till eller från rumänska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från rumänska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>