Auktoriserad översättning till och från kroatiska

Auktoriserad översättning till och från kroatiska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning från svenska till och från kroatiska av finansiella, juridiska och medicinska dokument. Av Kammarkollegiet och i Kroatien auktoriserade översättare

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av bl.a. avtal, betyg och intyg, domslut, födelseattester, vigselbevis, skilsmässodomar, dödsattester, årsredovisningar, kontoutdrag, stämningar och lagtexter från svenska till kroatiska och från kroatiska till svenska. Våra kunder är både privatpersoner, advokatbyråer, företag och myndigheter.

Vad är en auktoriserad översättare

Kort sagt kan man säga att en auktoriserad översättning är en översättning som är gjord av en auktoriserad kroatisk översättare eller translator som är den korrekta och skyddade yrkestiteln. En auktoriserad translator har fått sin auktorisation av Kammarkollegiet efter att ha genomgått ett kompetensprov i tre delar. Vi har auktoriserade översättare för bestyrkta översättningar från svenska till och från kroatiska och 30 andra språk.

När krävs det en auktoriserad översättning

Det är oftast nödvändigt med en auktoriserad översättning när dokumentet skall lämnas till ett universitet, myndighet eller användas inom offentlig förvaltning. Exempel på sådana dokument är; betyg, personhandlingar, registerdokument, domar, stämningar och liknande.

Auktoriserad översättning från svenska till kroatiska

Om du beställer en auktoriserad översättning från svenska till kroatiska hos oss så använder vi en översättare som är auktoriserad i mottagarlandet Kroatien. Fördelen med detta är att då behövs ingen apostille som bekräftar att översättaren är auktoriserad. En översättning som gjorts av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från svenska till kroatiska måste alltid förses med en apostille för att vara giltig utanför Sverige.

Auktoriserad översättning från kroatiska till svenska

När det gäller auktoriserade översättningar från kroatiska till svenska så använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet. Ofta kan det dock vara nödvändigt att använda kroatiska översättare om det är ett dokument som måste legaliseras i Kroatien.

Hur kan jag se att en översättning är auktoriserad

Både i Sverige och i Kroatien så stämplar och signerar översättaren sin översättning till skillnad från t.ex. i de anglosaxiska länderna där översättaren skriver en deklaration där han eller hon under straffansvar bekräftar att översättningen är korrekt.

Översättning med kvalitetssäkring ISO 17100

Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så lämnar vi kvalitetsgaranti på alla våra kroatiska översättningar det innebär att de översättningar vi genomför är korrekta både språkligt och terminologiskt.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Vi följer reglerna i GDPR och ISO 27001 som handlar om informationssäkerhet strikt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till eller från kroatiska?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument till eller från kroatiska. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning till eller från kroatiska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>