The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning till och från italienska direkt online

Vi utför auktoriserad översättning från svenska till italienska och italienska till svenska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialsierad på auktoriserad översättning bl.a. till och från italienska. Vi har stor kapacitet och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till italienska eller italienska till svenska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument t.ex. lagtexter, utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning till och från italienska online


Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 5-7 dagar.

Italiensk översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till/från italienska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till/från italienska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.