Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till och från bosniska online

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till bosniska eller bosniska till svenska av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter direkt online.

Vi har stor kapacitet och kan oftast leverera en bosnisk auktoriserad översättning inom 48 timmar. Vi utför auktoriserad bosnisk översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, patientjournaler, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning till och från bosniska online

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan ladda ned din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 5-7 dagar.

Detta får du när du beställer en översättning till eller från bosniska hos The Native Translator

Vi levererar en professionell översättning av högsta kvalitet där språkbruk och terminologi är korrekt. Vi eftersträvar också att så långt möjligt bibehålla samma layout som i originaldokumentet.
Våra översättare är professionella universitetsutbildade översättare med målspråket som modersmål. De är dessutom specialiserade inom det ämnesområde de översätter och förstår texten och kan terminologin så oavsett om du beställer en medicinsk översättning, en kvalificerad teknisk eller en juridisk översättning så har vi översättare med rätt kompetens.
Om du behöver en auktoriserad översättning så eftersträvar vi att göra den i det land där översättningen skall användas av en lokalt auktoriserad översättare, det finns dock undantag till exempel när en översättning skall legaliseras hos en ambassad eller ett konsulat.
Vi är certifierade enligt ISO 17100 och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti på de översättningar vi utför.

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. Vi lever naturligtvis upp till kraven i GDPR och följer riktlinjerna i ISO 27001 som omhandlar informationssäkerhet strikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till bosniska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till bosniska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från bosniska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>