Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till grekiska

Här beställer du en auktoriserad översättning från svenska till grekiska direkt online. Översättningen utförs av översättare som är auktoriserad av Kammarkollegiet eller av domstol i Grekland.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning bl.a. från svenska till grekiska. Vi är snabba och du kan beställa en auktoriserad översättning direkt online. Vi översätter av alla typer av dokument t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. till grekiska och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Modersmålsprincipen vid översättning till och från grekiska

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från grekiska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med grekiska som modersmål översätter till grekiska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Leverans av en auktoriserad översättning till grekiska

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Auktoriserad grekiska översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra grekiska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till grekiska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från grekiska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>