The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättning pris

Vi utför auktoriserad översättning till fast pris

När du beställer en översättning hos The Native Translator så vet du alltid vad det kommer att kosta innan översättningen börjar, du får aldrig några överraskningar. Priset på en auktoriserad översättning ligger hos oss på mellan 1,60 -1,80 SEK/ord för de flesta språkkombinationer. Jämför gärna våra priser på auktoriserad översättning innan du beställer, vi är oftast 10-15% billigare än andra översättningsbyråer även de som påstår att de är billigast i Sverige.

Pris för en auktoriserad översättning att användas utanför Sverige

Vi föreslår alltid våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna vilket kan innebära at om du skall använda din översättning i Australien så använder vi översättare som är auktoriserade just där för att du skall slippa att notarisera din översättning hos Notarius Publicus, det är en fördelarna med att använda ett globalt översättningsföretag. En notarisering hos Notarius Publicus kan ofta kosta 500-1 000 SEK för ett dokument och det enda notariseringen innebär är att NP bekräftar att översättningen är gjord av en i Sverige auktoriserad översättare. Det är ingen kvalitetskontroll, ingen bekräftelse på att översättningen är korrekt.

Auktoriserad översättning av alla typer av dokument online

Vi översätter alla former av juridiska och finansiella dokument direkt online och utför auktoriserad översättning av t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort etc.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards, detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är för oss en självklarhet

Vi hanterar ofta mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert Opens internal link in current window»

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.