Auktoriserad översättning The Native Translator

Auktoriserad översättning till fast pris

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Här kan du se hur mycket en auktoriserad översättning kostar.

När du beställer en auktoriserad översättning hos The Native Translator som är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå så vet du alltid hur mycket din översättning kommer att kosta innan vi börjar översätta, du får aldrig några överraskningar. Priset på en auktoriserad översättning ligger hos oss på mellan 1,70 -2,20 SEK/ord beroende på språkkombination. Jämför gärna våra priser på auktoriserad översättning med våra konkurrenter innan du beställer, vi är ofta 10-15% billigare än andra översättningsbyråer. Du kan beställa en auktoriserad översättning av alla former av juridiska och finansiella dokument hos oss, t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort mm.

Pris för en auktoriserad översättning att användas utanför Sverige

Vi föreslår alltid våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna vilket innebär at om du skall använda din översättning i t.ex. Australien så använder vi översättare som är auktoriserade just där för att du skall slippa att notarisera din översättning hos Notarius Publicus, det är en fördelarna med att använda ett globalt översättningsföretag. En notarisering hos Notarius Publicus kostar 350-500 SEK per dokument och det enda notariseringen innebär är att NP bekräftar att översättningen är gjord av en i Sverige auktoriserad översättare. Det är ingen kvalitetskontroll, ingen bekräftelse på att översättningen är korrekt.

Auktoriserad översättning av dokument ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa en auktoriserad översättning och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt över online.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>