Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning till fast pris

Här kan du se hur mycket en auktoriserad översättning kostar.

När du beställer en auktoriserad översättning hos The Native Translator som är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå så vet du alltid hur mycket din översättning kommer att kosta innan vi börjar översätta, du får aldrig några överraskningar. Priset på en auktoriserad översättning ligger hos oss på mellan 1,70 -2,20 SEK/ord beroende på språkkombination. Jämför gärna våra priser på auktoriserad översättning med våra konkurrenter innan du beställer, vi är ofta 10-15% billigare än andra översättningsbyråer. Du kan beställa en auktoriserad översättning av alla former av juridiska och finansiella dokument hos oss, t.ex. adoptionsutredningar, domar, avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort mm.

Pris för en auktoriserad översättning att användas utanför Sverige

Vi föreslår alltid våra kunder de mest kostnadseffektiva lösningarna vilket innebär at om du skall använda din översättning i t.ex. Australien så använder vi översättare som är auktoriserade just där för att du skall slippa att notarisera din översättning hos Notarius Publicus, det är en fördelarna med att använda ett globalt översättningsföretag. En notarisering hos Notarius Publicus kostar 4-500 SEK per dokument och det enda notariseringen innebär är att NP bekräftar att översättningen är gjord av en i Sverige auktoriserad översättare. Det är ingen kvalitetskontroll, ingen bekräftelse på att översättningen är korrekt.

Kvalitetssäkrad dokumentöversättning

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Sekretess är en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Våra servrar är självklart SSL säkrade för att din information inte skall hamna i fel händer.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ditt dokument direkt i vår översättningsportal så får du på under 1 minut svar med både pris och förväntad leveranstid. Du kan beställa en auktoriserad översättning och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning mellan 25 språk direkt över online.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>