Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning i Stockholm

Beställ en auktoriserad översättning av dokument och texter direkt online, en online service för våra kunder i Stockholm.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som förser företag, universitet, myndigheter men också privatpersoner runt Stockholm med auktoriserad översättning. Vi är mycket snabba och kan oftast leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning mellan 25 språk av alla typer av dokument t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort, utdrag ur belastningsregistret mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar

När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras vartannat år av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Vill du beställa en auktoriserad översättning för leverans i Stockholm eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>