Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning i Helsingborg

Om du bor i Helsingborg så kan du beställa en auktoriserad översättning av t.ex. juridiska och finansiella dokument hos oss direkt online. Vi utför auktoriserad översättning till 25 språk.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att utföra auktoriserad översättning av dokument och texter. Vi är mycket snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi översätter av alla typer av dokument t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar

Så fort din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta hem till dig i Helsingborg med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar naturligtvis ofta stora mängder mycket känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning för leverans i Helsingborg?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>