Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av dokument och texter i Göteborg

Här kan du beställa en auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument en onlineservice för våra kunder i Göteborg.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som hjälper företag, universitet och myndigheter men också privatpersoner i Göteborg med auktoriserad översättning. Med över 5 500 professionella översättare så har vi mycket stor kapacitet och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi använder av Kammarkollegiet auktoriserade översättare och utför auktoriserad översättning mellan 30 språk av alla typer av dokument t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, vigselbevis, personbevis, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Leverans av en auktoriserad översättning inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras vartannat år av certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Vill du beställa en auktoriserad översättning för leverans i Göteborg eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>