Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning i Bryssel

Beställ en auktoriserad översättning av EU dokument och andra juridiska och finansiella dokument direkt online, en onlineservice för dig som arbetar i Brussel.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar. Vi använder endast universitetsutbildade översättare som självklart endast översätter till sitt modersmål. Här kan du direkt online beställa en auktoriserad översättning mellan 25 av de största språken och självklart samtliga EU språk.

Auktoriserad översättning av dokument online

Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, promemorior, domar, avtal, registerutdrag, etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess.

Vill du beställa en auktoriserad översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till politiker och ämbetsmän i Bryssel.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>