Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning i Borås

Beställ en auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning. Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning till våra kunder i Borås inom 24 timmar. Vi använder alltid så långt möjligt lokalt auktoriserade översättare då detta oftast är billigare och dessutom mycket snabbare. Översättningen behöver då inte heller notariseras hos Notarius Publicus vilket är både tids och kostnadsbesparande.

Auktoriserad översättning av dokument online

Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess.

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>