Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning från franska till svenska

Här kan du beställa en auktoriserad översättning från franska till svenska av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. från franska till svenska direkt online. Vi är mycket snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning från franska till svenska inom 24 timmar, du får då en email med en länk varifrån du kan ladda ned det översatta dokumentet, har du beställt ett original så kommer det med post inom 2-3 dagar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument t.ex. utredningar, promemorior, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Vi levererar en auktoriserad översättning från franska inom 24 timmar

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100 och kontrolleras regelbundet av Austrian Standards som är certifierande myndighet, detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar ofta stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Vill du beställa en översättning eller behöver du mer information?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från franska till svenska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning bl.a. till och från franska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>