Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av testamente

Dokument som skall vara juridiskt bindande såsom t.ex. testamenten måste alltid översättas av en auktoriserad översättare.

Auktoriserade översättningar behövs ofta när dokumentet kommer att lämnas till en statlig myndighet eller användas inom offentlig förvaltning t.ex. kommuner, landsting eller konsulat/ambassad i Sverige eller utomlands. Exempel på sådana handlingar är personhandlingar, domar, testamenten, dödsfallsintyg, släktutredningar eller liknande.

Våra språk

Vi utför auktoriserad översättning av testamenten och andra officiella dokument mellan svenska och över 25 andra språk bland dem våra nordiska grannspråk och t.ex. engelska, tyska, franska, spanska, portugisiska, finska, ryska, kinesiska, thai m.fl.

Kvalitetssäkrad översättning

Att välja rätt översättningsbyrå och översättare är avgörande för ett riktigt bra resultat. Översättaren behöver ha mycket goda språk och fackkunskaper för att kunna leverera översättningar av hög kvalitet. Som ISO 17100 certifierad översättningsbyrå så kvalitetssäkrar vi våra översättningar i alla led av översättningsprocessen och kan därför leverera översättningar till låga priser utan att göra avkall på kvaliteten.

Varje projekt tilldelas en ansvarig projektledare. Han eller hon ansvarar för att hålla kontakten med dig som uppdragsgivare och säkrar att projektet utförs enligt dina önskemål och våra kvalitetskrav. För att säkerställa en hög kvalitet arbetar vi uteslutande med universitetsutbildade och erfarna översättare som är specialister inom sina respektive ämnesområden, de översätter självklart endast till det egna modersmålet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta känslig och konfidentiell information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Våra översättare och all annan personal är bundna av sekretessavtal.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning av ett testamente?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av ditt testamente.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>