The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Offert direkt

Här beställer du en auktoriserad översättning av ditt personbevis till engelska

Skall du studera, arbeta eller kanske gifta dig utomlands så behöver du översätta ditt personbevis på engelska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå och utför auktoriserad och certifierad översättning av personbevis till engelska. Med certifierad översättning menar vi en översättning utförd av en översättare som auktoriserad eller godkänd av en organisation eller myndighet i utlandet motsvarande svenska Kammarkollegiet till exempel NAATI i Australien eller ATA i USA.

Våra översättare är auktoriserade i det land där du skall använda din översättning

Det finns idag ingen internationell standard när det gäller auktoriserade översättningar, dvs en översättning till engelska av ditt personbevis gjord av en översättare som är auktoriserad i Sverige accepteras inte utan vidare i t.ex. Australien, då måste du alltid stämpla översättningen hos Notarius Publicus. Vi använder därför alltid översättare som är godkända och auktoriserade i det land där översättningen skall användas och därför ber vi dig att när du beställer din översättning ange i vilket land översättningen av ditt personbevis  skall användas.

Säker betalning online

Du betalar med ditt kreditkort direkt online över PayPal eller över Saferpay en säker schweizisk betalningslösning.

För mer information kan ni kontakta oss dygnet runt på Opens window for sending emaile-post.

Du får din offert och beställer också din översättning här direkt online « Opens internal link in current windowvisa offert »

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalificerad kvalitetssäkrad engelsk översättning direkt över internet.