Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättning av adoptionshandlingar

Auktoriserad översättning av adoptionshandlingar, beställ en auktoriserad översättning direkt online.

När du beställer en auktoriserad översättning av dina adoptionshandlingar hos The Native Translator så vet du alltid vad översättningen kommer att kosta innan översättningen börjar, du får aldrig några överraskningar.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av adoptionshandlingar från svenska till i stort set samtliga språk. I de språkkombinationer där det inte finns en svensk auktoriserad översättare använder vi lokalt auktoriserade översättare. Vi håller konkurrenskraftiga priser, priser som för högkvalitativa översättningar är bland marknadens bästa.

Auktoriserad översättning av alla typer av dokument online

Vi översätter inte enbart adoptionshandlingar utan alla former av juridiska och finansiella dokument och detta direkt online. Vi utför auktoriserad översättning av t.ex. domar, kontrakt och avtal, betyg, registerutdrag, personbevis, körkort mm. När översättningen är klar sänder vi en länk via email varifrån du kan ladda ned din översättning. har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post inom 2-3 dagar.

Auktoriserade översättningar med kvalitetsgaranti

Vi är certifierade enligt ISO 17100 och vårt arbete kontrolleras av Austrian Standards, detta ger dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar dagligen stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning av dina adoptionshandlingar.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>