Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från tyska till svenska

Auktoriserad översättare från tyska till svenska av juridiska och finansiella dokument och texter.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå för auktoriserad översättning från tyska till svenska. Vi använder enbart auktoriserade översättare från tyska till svenska som meddelats sin auktorisation av Kammarkollegiet i Sverige, har svenska som modersmål och bor i Sverige. Vi utför auktoriserad översättning från tyska till svenska av alla typer av dokument som t.ex. lagtexter, utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, patientjournaler, körkort mm.

Översättning från tyska till svenska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Därför använder vi endast auktoriserade översättare från tyska till svenska med fackkompetens inom det specifika område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt svenska modersmål. The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av få certifierade byråer. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Auktoriserad översättning från tyska till svenska inom 24 timmar

Vi kan ofta, naturligtvis beroende på materialets storlek, klara en auktoriserad översättning från tyska på 24 timmar. När din översättning är klar så sänder vi en e-mail med en länk där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 1 - 3 dagar.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och upprätthåller alltid en strikt sekretess. Vi överföller reglerna i GDPR och följer ISO 27001 som handlar om informationssäkerhet.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning från tyska till svenska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från tyska till svenska. Det tar mindre än en minut att få en offert med pris och förväntad leveranstid.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. från tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>