Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare till finska

Beställ en auktoriserad översättning från svenska till finska av juridiska och finansiella dokument direkt online.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. från svenska till finska. Vi har stor kapacitet och kan ofta leverera en auktoriserad översättning till finska inom 24 timmar. Vi översätter av alla typer av dokument direkt online t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, registerutdrag, betyg, pass, körkort etc. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Vi använder auktoriserade översättare till finska som meddelats sin auktorisation av Kammarkollegiet.

Modersmålsprincipen

Modersmålsprincipen är en av grundstenarna när det gäller professionell översättning till och från finska och oerhört viktig när vi skall välja översättare till ditt uppdrag. Principen bygger på att en översättare endast skall översätta till sitt modersmål. En översättare med finska som modersmål översätter till finska, en översättare med svenska som modersmål översätter till svenska etc. För att anses ha ett språk som modersmål så skall man ha vuxit upp och genomfört sin utbildning i ett land där språket är officiellt språk.

Leverans av en auktoriserad översättning till finska

Så snart din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Sekretess är naturligtvis en självklarhet

Vi hanterar mycket stora mängder känslig information och är naturligtvis alltid noga med att upprätthålla en mycket strikt sekretess. All personal både administrativ personal, projektledare och våra finska översättare är omfattade av sekretessavtal. Auktoriserade översättare har dessutom en lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till finska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning till finska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till och från finska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>