Auktoriserad översättare svenska till tyska

Auktoriserad översättare från svenska till tyska

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättare av juridiska, finansiella och medicinska texter från svenska till tyska.

I de flesta länder kräver myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bland annat till tyska. Våra översättare från svenska till tyska är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi använder också tyska översättare som är auktoriserade av av domstolar i Tyskland, Schweiz och Österrike beroende på var översättningen skall användas.

Vi  använder endast auktoriserade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt tyska modersmål. Vi kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning från svenska till tyska av alla typer av dokument som till exempel avtal, arvsdokument, betyg, domar, dödsattester, fullmakter, lånedokument, körkort, personbevis, registerutdrag, patientjournaler, vigselbevis mm.

Notarisering av en auktoriserad översättning från svenska till tyska

En översättning från svenska till tyska som skall användas utanför Sverige och som är utförd av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare måste normalt sett alltid notariseras av Notarius Publicus för att accepteras utomlands. Det Notarius Publicus gör är att han/hon bekräftar att den översättare som gjort översättningen är auktoriserad i Sverige, det är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt! Vi använder därför alltid, så långt möjligt, översättare som är auktoriserade i det land (Tyskland, Schweiz, Österrike) där översättningen skall användas och du slipper därmed detta krav och sparar både tid och pengar, kostnaden för en notarisering ligger ofta på SEK 4-500,00/dokument.

Översättning från svenska till tyska med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av mycket få översättningsbyråer verksamma i Sverige som är kvalitetscertifierad. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till tyska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från svenska till tyska. När din översättning är färdig så får du e-post med en länk där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 2 - 5 dagar.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bland annatfrån svenska till tyska direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>