Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare svenska till tyska

Vi utför auktoriserad översättning av juridiska, finansiella och medicinska dokument och texter från svenska till tyska.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på auktoriserad översättning bl.a. till tyska. Våra översättare från svenska till tyska är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi använder också tyska översättare som är auktoriserade av av domstolar i Tyskland och Schweiz beroende på var översättningen skall användas.

Kvaliteten på en översättning bestäms av tre viktiga faktorer; översättaren måste vara flytande på både käll- och målspråk, han/hon måste ha en mycket god fackkunskap inom det ämnesområde som skall översättas och till sist men inte minst översättarens lingvistiska förmåga dvs. förmåga att uttrycka sig i skrift måste vara mycket god. Därför använder vi endast auktoriserade översättare med fackkompetens inom det område de översätter och de översätter naturligtvis endast till sitt tyska modersmål. Vi utför auktoriserad översättning från svenska till tyska av alla typer av dokument som t.ex. utredningar, lagtexter, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, patientjournaler, körkort mm.

Notarisering av en auktoriserad översättning från svenska till tyska

En översättning som skall användas utanför Sverige och som är gjord av en av Kammarkollegiet auktoriserad översättare från svenska till tyska måste normalt sett alltid notariseras av Notarius Publicus för att accepteras utomlands. Det Notarius Publicus gör är att han bekräftar att den översättare som gjort översättningen är auktoriserad i Sverige, det är inte en bekräftelse på att översättningen är korrekt! Vi använder därför alltid, så långt möjligt, översättare som är auktoriserade i det land (Tyskland, Schweiz, Österrike) där översättningen skall användas och du slipper därmed detta krav och sparar både tid och pengar, kostnaden för en notarisering ligger ofta på SEK 4-500,00/dokument.

Auktoriserad översättning från svenska till tyska inom 24 timmar

Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning från svenska till tyska på 24 timmar. När din översättning är färdig så får du en e-mail med en länk där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 3 - 5 dagar.

Tysk översättning med kvalitetsgaranti

The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO 17100 och är fortfarande en av mycket få översättningsbyråer verksamma i Sverige som är kvalitetscertifierad. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och upprätthåller alltid en strikt sekretess. Vi efterlever kraven i ISO 27001 och vårt certifieringsarbete pågår.

Behöver du mer information eller vill du beställa en auktoriserad översättning till tyska?

Ladda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från svenska till tyska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning bl.a. till tyska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>