The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare svenska till spanska

Auktoriserad översättning från svenska till spanska av juridiska och finansiella dokument och texter direkt online

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på autoriserad översättning. Vi har av Kammarkollegiet och det spanska utrikesdepartementet auktoriserade översättare och translatorer från svenska till spanska och utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument som t.ex. lagtexter, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, körkort, skilsmässodomar mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess. Viktigt att påpeka är att våra auktoriserade översättare har specialistkompetens inom sitt ämnesområde och översätter självklart endast till sitt spanska modersmål.

Auktoriserad översättning från svenska till spanska inom 24 timmar

Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning till spanska på under 24 timmar och när din översättning är klar så mottager du en e-mail med en länk där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 3 - 5 dagar.

Översättning med kvalitetsgaranti

The Translator Group och The Native Translator var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO17100 certifieringen innebär här: Opens external link in new windowISO17100.

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en mycket strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning till spanska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från svenska till spanska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.