The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Auktoriserad översättare svenska till portugisiska

Auktoriserad översättare från svenska till portugisiska av juridiska och finansiella dokument och texter direkt online

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med auktoriserade översättare från svenska till portugisiska. Våra översättare är auktoriserade av Kammarkollegiet men vi använder också översättare med motsvarande kvalifikation i Portugal. Vi är snabba och kan oftast leverera en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska inom 24 timmar. Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument som t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, körkort mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning till portugisiska inom 24 timmar

När din översättning är klar så mottager du en e-mail där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och oftast inom 3-5 dagar.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi var en av de första översättningsbyråerna i Europa som kvalitetscertifierades enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras fortfarande regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. Du kan läsa mer om vad ISO17100 certifieringen innebär här: Opens external link in new windowISO17100

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis noga med att alltid upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning till portugisiska?

Öppnar intern länk i nuvarande fönsterLadda upp ditt dokument här får du en offert på en auktoriserad översättning från svenska till portugisiska.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på Öppnar fönster för att skicka e-poste-post.

The Native Translator är en ISO17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning direkt över internet.