Auktoriserad översättare Stockholm The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare Stockholm

Auktoriserad översättning av dokument i Stockholm

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av texter och dokument och du kan beställa en auktoriserad översättning här direkt online. Vi kan hjälpa till med en auktoriserad översättning av affärsplaner, finansiella rapporter, kontrakt och avtal, betyg, registerdokument, domar mm. Våra auktoriserade översättare utför översättning mellan svenska och 30 av de största språken och vi hjälper företag, myndigheter och privatpersoner i Stockholm med auktoriserad översättning.

Av Kammarkollegiet auktoriserade översättare en kvalitetsgaranti

Vi levererar auktoriserade översättningar som försetts med Kammarkollegiets officiella stämpel. En auktoriserad översättare har genomgått ett prov i tre delar, en juridisk, en ekonomisk och en allmän text.. Auktorisation meddelas av Kammarkollegiet och utgör därför en kvalitetsgaranti. Fråga därför alltid efter en auktoriserade översättare eller auktoriserad translator som är den officiella och skyddade yrkestiteln. Om du behöver översätta en medicinsk text så använder vi istället specialutbildade medicinska översättare då medicin inte är inom kompetensområdet för auktoriserade översättare.

Auktoriserade översättare till 30 språk i Stockholm

Översättare som enbart översätter till sitt modersmål och är specialister på det ämnesområde de översätter producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Här är några av de språk vi översätter till och från: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

När du som kund i Stockholm beställer en översättning så skall du kunna känna dig säker på att den översättning du mottager lever upp till högt ställda krav. Vår ISO 17100 certifiering definierar de procedurer vi skall följa för att kunna garantera en hög kvalitet på våra översättningar.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Översättare auktoriserade av Kammarkollegiet har lagstadgad tystnadsplikt. Vi följer ISO 27001 som handlar om informationssäkerhet strikt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>