Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare till och från ryska i Göteborg

Auktoriserad översättare till och från ryska av dokument och texter i Göteborg

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning till och från ryska. Vi använder översättare som meddelats sin auktorisation av Kammarkollegiet i Sverige men också auktoriserade översättare från andra länder beroende på språkombination. Vi utför auktoriserad översättning mellan ryska och 30 andra språk av alla typer av dokument som t.ex. lagtexter, utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, lånedokument, betyg, patientjournaler, körkort mm.

Auktoriserad översättning av dokument och texter till och från ryska

Vi utför auktoriserad översättning av alla typer av dokument som kräver en auktoriserad översättning till eller från ryska och allt naturligtvis med högsta sekretess. nedan några exempel:
    •    Adoptionshandlingar
    •    Betyg
    •    Bouppteckningar
    •    Dödsfallsintyg'
    •    Medgivande
    •    Referenser
    •    Registreringsbevis
    •    Testamente
    •    Tingsrättsbeslut
    •    Uppföljningsrapporter
    •    Utdrag ur folkbokföringsregistret
    •    Utdrag ur belastningsregistret
    •    Vigselbevis
    •    Äktenskapsförord/samboavtal

Auktoriserade översättare mellan ryska och 30 olika språk i Göteborg

Här är några av de språk vi översätter till och från ryska: Arabiska, Bosniska, Bulgariska, Danska, Engelska, Finska, Franska, Grekiska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Koreanska, Kroatiska, Nederländska, Norska, Polska, Portugisiska, Rumänska, Serbiska, Spanska, Thailändska, Tigrinia, Turkiska, Tyska, Ungerska.

Översättning till och från ryska med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess och GDPR

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till eller från ryska?

Ladda upp en tydlig skan av ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en kvalitetscertifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera auktoriserad översättning till och från ryska till företag, myndigheter, universitet och privatpersoner i Göteborg.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>