Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare Malmö

Auktoriserad översättning av dokument i Malmö

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning av dokument och handlingar mellan 30 språk och du kan hos oss beställa en översättning utförd av en auktoriserad översättare direkt online. Vi kan hjälpa dig med en auktoriserad översättning av finansiella rapporter, kontrakt och avtal, domar, vigselbevis, betyg mm. Vi har auktoriserade översättare mellan svenska och 30 av de största språken och hjälper företag, myndigheter och privatpersoner i Malmö med auktoriserad översättning.

Av Kammarkollegiet auktoriserade översättare

Vi levererar auktoriserade översättningar som försetts med Kammarkollegiets officiella stämpel eller med en stämpel alternativt en affidavit om översättningen gjorts av en översättare som är auktoriserad i ett annat land. En auktoriserad översättare har genomgått ett kompetensprov för översättare. Auktorisation meddelas av Kammarkollegiet eller motsvarande organisation utomlands och utgör därför en kvalitetsgaranti. Fråga därför alltid efter en auktoriserade översättare eller auktoriserad translator som är den officiella och skyddade yrkestiteln. Auktoriserade översättare är lämpliga för juridiska och finansiella texter. Om du behöver översätta en medicinsk text så använder vi istället specialutbildade medicinska översättare då medicin inte är inom kompetensområdet för auktoriserade översättare.

Kvalitetssäkring – hur garanterar vi kvalitén på din översättning?

Vår ISO 17100 certifiering är den bästa kvalitetsgaranti du kan få. Den visar nämligen att vi tar kvalitet seriöst och har lagt både mycket tid och pengar på att kvalitetssäkra våra processer. Det innebär att vi definierat och kvalitetssäkrat allt från rekrytering av översättare till kvalitetskontrollen av de översättningar som vi levererar. Att vi lever upp till kraven kontrolleras av certifierande myndighet minst vartannat år.

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess. Översättare auktoriserade av Kammarkollegiet har lagstadgad tystnadsplikt.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning?

Ladda upp ditt dokument i vår översättningsportal så får du direkt, på under 1 minut, både pris och förväntad leveranstid för en auktoriserad översättning av ditt dokument. Du kan beställa översättningen och betala med ditt kreditkort direkt online. Vi accepterar: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal och ApplePay.

Har du frågor, behöver du mer information?

Du kan kontakta oss dygnet runt på e-post, vi försöker att svara inom 15 minuter.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning av dokument direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>