Auktoriserad översättare i Uppsala

Auktoriserad översättare i Uppsala

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserad översättning av dokument i Uppsala

The Native Translator utför auktoriserad översättning av texter och dokument och du kan beställa en auktoriserad översättning här direkt online. Vi översätter finansiella rapporter, kontrakt och avtal, betyg, registerdokument mm. Vi har auktoriserade översättare i samtliga de språkkombinationer där det finns översättare dvs. mellan svenska och 25 av de största språken. Vi hjälper företag, universitet, myndigheter och privatpersoner i Uppsala området med kvalificerad översättning.

Av Kammarkollegiet auktoriserad översättare en kvalitetsgaranti

Vi levererar auktoriserade översättningar som försetts med Kammarkollegiets officiella stämpel ett bevis på att översättningen håller en hög standard. En auktoriserad översättare har genomgått ett prov i tre delar, en juridisk, en ekonomisk och en allmän text. Auktorisation meddelas av Kammarkollegiet och utgör därför en kvalitetsgaranti. Fråga därför alltid efter en auktoriserade översättare eller auktoriserad translator som den officiella och skyddade yrkestiteln är.

Auktoriserade översättare till 30 språk i Uppsala

Översättare som enbart översätter till sitt modersmål och är specialister på det ämnesområde de översätter producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Här är några av de språk vi översätter till och från: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess en självklarhet

Vi har en bred kundbas av internationella bolag, advokat och revisionsbyråer så vi har vi stor erfarenhet av att hantera sekretessbelagd information. Som kund hos The Native Translator kan du alltid vara trygg med att vi hanterar dina dokument med högsta sekretess och vi följer kraven i ISO 27001 som hanterar dokumentsäkerhet strikt. Översättare auktoriserade av Kammarkollegiet har lagstadgad tystnadsplikt. Vi tecknar gärna separata sekretessavtal för de uppdrag som kräver det.

Kontakt

Du kan nå oss på e-post dygnet runt året runt om du behöver information.

Du kan ladda upp ditt/dina dokument direkt i vår översättningsportal för en bindande online offert.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning direkt över internet.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>