Auktoriserad översättning i Göteborg The Native Translator
Trustpilot TrustScore 4.8

Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare i Göteborg

Auktoriserade översättare för översättning av av juridiska och finansiella dokument i Göteborg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med auktoriserade översättare och translatorer som utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning år företag, universitet och privatpersoner i Göteborg. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar i Göteborg. Vi har auktoriserade översättare i samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare och translatorer och översätter alla typer av dokument t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, betyg, körkort mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Auktoriserade översättare till 30 språk i Göteborg

Här är några av de språk vi översätter till och från: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserade översättare med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Våra auktoriserade översättare har dessutom lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Ladda upp ditt dokument här får du direkt online en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till kunder i Göteborg.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>