Auktoriserad översättning i Göteborg The Native Translator

Auktoriserad översättare i Göteborg

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Erbjudanden för företag
 • Ramavtal med fördelar
 • Storkundsrabatt
 • Översättningstjänst tillgänglig dygnet runt
 • Dedikerad projektledare

KONTAKTA OSS

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti
Auktoriserat och certifierat
 • Experter på auktoriserad översättning med leverans 24-48H
 • Auktoriserade översättningar med underskrift och stämpel
 • Auktoriserade och certifierade översättare för 50 länder

Auktoriserade översättare för översättning av av juridiska och finansiella dokument i Göteborg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med auktoriserade översättare och translatorer som utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning år företag, universitet och privatpersoner i Göteborg. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar i Göteborg. Vi har auktoriserade översättare i samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare och translatorer och översätter alla typer av dokument t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, betyg, körkort mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

När behöver man en auktoriserad översättning?

I de flesta länder kräver offentliga myndigheter och institutioner att offentliga dokument ska översättas av en auktoriserad översättare eller translator som är den korrekta titeln. Dokument som typiskt kräver en auktoriserad översättning är: Adoptionshandlingar, arvsdokument, betygsdokument, domar, dödsattester, fullmakter, födelseattester, kontrakt och avtal, lagfarter, registreringsbevis, vigselbevis osv.

När du beställer en auktoriserad översättning från vårt kontor i Göteborg så använder vi så långt möjligt översättare som är auktoriserade av Kammarkollegiet men också översättare auktoriserade i mottagarlandet. Det är därför viktigt att du anger i vilket land översättningen skall användas.

Auktoriserade översättare till 30 språk i Göteborg

Här är några av de språk vi översätter till och från: Arabiska, bosniska, bulgariska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, italienska, japanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, nederländska, norska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, serbiska, spanska, thailändska, tigrinia, turkiska, tyska, ungerska.

Auktoriserade översättare med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historiskt har The Native Translator intagit en ledande roll bland Europas översättningsbyråer när det gäller certifiering. Företaget var en av de första översättningsbyråerna som blev kvalitetscertifierade och det redan 2011. Utöver ISO 17100 så lever vi också upp till kraven i miljöstandarden ISO 14001 och standarden för informationssäkerhet och sekretess ISO 27001 samt standarden för betalningssäkerhet PCI Security Standards. Läs mer om våra certifieringar.

Sekretess är en självklarhet

Som kund hos oss kan du vara trygg, vi hanterar dina dokument på ett försvarligt sätt. Sekretess är för oss en självklarhet, men vi tecknar gärna sekretessavtal för uppdrag som specifikt kräver det. Vi följer normen ISO 27001 för att säkra att dina dokument hanteras försvarligt. Våra auktoriserade översättare har dessutom lagstadgad tystnadsplikt.

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Ladda upp ditt dokument här får du direkt online en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning till kunder i Göteborg.

Online Offert
PRISKALKYLATOR
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certifierad
 • Informationssäkerhet enligt ISO 27001
 • Miljöarbete enligt ISO 14001
 • Garanterat perfekt - nöjd-kund-garanti

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>