Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare i Göteborg

Auktoriserad översättning av juridiska och finansiella dokument direkt online, en service för dig som bor i Göteborg

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå med auktoriserade översättare och translatorer som utför kvalificerad facköversättning och auktoriserad översättning år företag, universitet och privatpersoner i Göteborg. Vi är snabba och kan ofta leverera en auktoriserad översättning inom 24 timmar i Göteborg. Vi har auktoriserade översättare i samtliga de språkkombinationer där det finns auktoriserade översättare och translatorer och översätter alla typer av dokument t.ex. utredningar, domar, kontrakt och avtal, personbevis, registerutdrag, betyg, körkort mm. och allt naturligtvis med högsta sekretess.

Auktoriserad översättning, leverans i Göteborg inom 24 timmar

När din översättning är klar så sänder vi en länk via e-post där du kan hämta din översättning. Har du beställt ett original så kommer detta med vanlig post och ofta inom 2-3 dagar.

Våra översättare översätter enbart till sitt modersmål

Översättare som översätter till sitt modersmål producerar bättre översättningar därför att de är på ”hemmaplan” både språkmässigt och terminologiskt. Det innebär att du som kund får en bättre översättning, en översättning som är av mycket hög kvalitet. För att en översättare skall kunna producera översättningar av hög kvalitet krävs att han/hon:

  • genomgått universitetsutbildning som översättare
  • enbart översätter inom det fackområde han/hon specialiserat sig på
  • enbart översätter till sitt modersmål

Auktoriserad översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Din sekretess en självklarhet

Vi hanterar alltid stora mängder mycket känslig information och är naturligtvis mycket noga med att upprätthålla en strikt sekretess. 

Behöver du mer information eller vill du beställa en översättning?

Ladda upp ditt dokument här får du direkt online en offert på en auktoriserad översättning.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en ISO 17100 certifierad översättningsbyrå specialiserad på att leverera kvalitetssäkrad auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>