Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare från hebreiska, ISO 17100 certifierad

Dokument som skall lämnas till en domstol eller myndighet kräver oftas en auktoriserad översättning.

Offentliga dokument, avtal, redovisning, betyg eller certifikat som ska vara juridiskt bindande dokument måste istort sett alltid översättas av en auktoriserad översättare eller translator. Vi hjälper dig att översätta hebreiska dokument som kräver juridisk giltighet och stämpel.

I Sverige finns det ingen auktoriserad översättare från hebreiska till svenska

Om du behöver en auktoriserad översättning från hebreiska och denna skall användas i Sverige så skall du istället beställa en översättning från hebreiska till engelska. En auktoriserad översättning från hebreiska till engelska accepteras av svenska myndigheter. Översättningen görs då av en översättare som är auktoriserad i England eller USA.

Översättning med kvalitetsgaranti

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 17100. Vårt arbete kontrolleras regelbundet av certifierande myndighet och detta ger naturligtvis dig som kund en mycket stor trygghet. 

Sekretess en självklarhet

Vi hanterar mycket ofta strängt sekretessbelagd information och hanterar naturligtvis alla uppdrag under sträng sekretess.

Behöver du mer information så kan du kontakta oss dygnet runt på e-post.

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla auktoriserad översättning direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>