Beställ din översättning online 24/7

Ladda upp ditt dokument eller din text och gör din beställning här.

Behöver du personlig hjälp eller råd?

Kontakta oss på e-post, vi hjälper dig gärna.

Auktoriserad översättare till och från engelska Stockholm

Auktoriserad översättning till och från engelska inom juridik och finans. Beställ online eller besök oss på vårt kontor i Stockholm.

The Native Translator är en ISO 17100 kvalitetscertifierad översättningsbyrå som utför auktoriserad översättning. Vi har auktoriserade översättare mellan svenska och över 30 språk bland annat engelska och övriga europeisk språk. Våra översättare är specialister inom sina respektive ämnesområden och översätter självklart endast till sitt modersmål. Dvs. beställer du en auktoriserad översättning till engelska så görs den av en översättare som har engelska som modersmål. Vi översätter till både brittisk, amerikansk samt australiensisk engelska.

När behöver du en auktoriserad översättning?

Generellt kan man säga att du alltid behöver en auktoriserad översättning när det översatta dokumentet skall lämnas till en domstol, en myndighet eller ett universitet. Ofta kräver också t.ex. banker och finansinstitut att alla översättningar är gjorda av en auktoriserad översättare.

Vi kan ofta leverera en auktoriserad översättning till/från engelska i Stockholm på under 24 timmar.

Det sista man ofta kommer att tänka på är just att de dokument man skall överlämna måste översättas. Kort sagt man är nästan alltid i tidsbrist när detta upptäcks och då är det viktigt att ha en översättningspartner som har kapacitet att snabbt kunna leverera en auktoriserad översättning t.ex. till engelska. The Native Translator är en översättningsbyrå som har den här kapaciteten och kan ofta klara den här typen översättningsuppdrag på under 24 timmar.

Hur mycket kostar en auktoriserad översättning till engelska

Generellt kan vi säga att vi debiterar mellan SEK 1,80-2,00/ord för en auktoriserad översättning till engelska lite beroende på typ av text och storlek på uppdrag.

Sekretess och GDPR

Vi behandlar alla uppdrag med stor sekretess och endast den projektledare samt den/de översättare som arbetar med materialet har tillgång till detta. Alla data raderas 90 dagar efter avslutat uppdrag.

Beställ en auktoriserad engelsk översättning online

Du kan beställa både en facköversättning och en auktoriserad översättning till eller från engelska direkt online, ladda upp ditt dokument och gör beställningen direkt i vår översättningsportal.

Du kan också kontakta oss på e-post om du behöver mer information.

Om du vill sitta ned och diskutera ett större samarbete så träffas vi efter avtal på:

WTC World Trade Center Stockholm
Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm

The Native Translator är en översättningsbyrå certifierad enligt ISO 17100 som är specialiserad på att tillhandahålla kvalitetsöversättning och auktoriserad översättning till och från engelska direkt över internet.

Dessa företag och organisationer förlitar sig på vår kvalitet!

<
>